O NAMA

Restoran Tortinno je prava oaza dobrog ukusa koja se nalazi u samom centru Beograda. Enterijer našeg restorana koji se prostire na 400 kvadrata, uređen je u modernom stilu kojim dominiraju dinamične boje i dizajn, što ga čini savršenim ambijentom za predah od svakodnevnih obaveza.

Ukoliko Vam je potreban kratak predah od obaveza u toku dana, svratite na branch u restoran Tortinno. Jedan smo od retkih restorana u Beogradu gde se služi domaća pasta, koja se izrađuje ručno i po originalnoj recepturi, ali takođe, kod nas možete uživati i u drugim originalnim specijalitetima internacionalne kuhinje.

Sve naše slatke poslastice izrađuju se od najkvalitetnijih italijanskih sirovina, a u našoj ponudi nalaze se najbolji kolači. Kada ih probate osetićete ukus najkvalitetnijeg sezonskog voća i čokolade. Za sve ljubitelje čokolade u našoj ponudi nalaze se kolači koji se izrađuju od najkvalitetnije belgijske čokolade, bez veštačkih aroma i aditiva. Izuzetno bogatstvo ukusa i specifičan dizajn u vidu dekoracije napravljene od čokolade oduševiće Vas već pri prvom zalogaju. Takođe, u našoj ponudi nalaze se sitni kolači, ručno pravljeni od strane čokolatijera koji su obučeni u inostranstvu. Različitih oblika, dizajna, od crne, bele i mlečne čokolade, punjene najfinijim kremom ukrasiće svaki vas sto i zadovoljiti i najprefinjeniji ukus. Poslastičarski zanat odavno prevazilazi zanatsku delatnost i odlučno korača putem primenjene umetnosti. Naš tim poslastičara svoje veštine je usavršio u Trening centru u Italiji.

Sa željom da Vaš boravak u našem restoranu bude prelepo iskustvo koje ćete dugo pamtiti naše ljubazno i profesionalno osoblje, uvek Vam stoji na usluzi.

Loading
Translate »