Organizacija proslava

Za Vas organizujemo sve vrste proslava.

Prostor za proslave Tortinno nalazi se na izvanrednoj lokaciji u centru Beograda i pogodan je za organizaciju poslovnih sastanaka, promocija firmi ili prezentacija. Naše stručno i profesionalno osoblje će Vam pomoći da zajedno sve Vaše želje sprovedemo u stvarnost.

Poslovni sastanci

Restoran Tortinno pruža Vam mogućnost organizacije svih vrsta poslovnih sastanaka, prezentacija, promocije firmi, kao i privatnih večera u društvu članova Vaše porodice ili prijatelja. Ako želite da iznenadite Vašu dragu osobu, najbolje rešenje je romantična večera u prijatnom i opuštajućem ambijentu našeg restorana, uz hranu vrhunskog kvaliteta. Restoran se prostire na dva nivoa (donji je opremljen audio i video efektima idealnim za dečije rođendane) i sa velikom terasom ispred. Podeljen je na pušački i nepušački deo, tako da će Vas naše prijatno osoblje smestiti u delu koji Vama najviše odgovara.

Ako se odlučite da Vaše okupljanje organizujete kod nas, mi ćemo se pobrinuti za sve sitnice kako bi Vaša proslava protekla na najlepši mogući način. Naš prostor obuhvata 400 kvadrata i uređen je u modernom stilu kojim dominiraju dinamične boje i dizajn.

Sa željom da Vam ponudimo najbolje uslove stojimo Vam na raspolaganju!

PROSLAVE DEČIJIH ROĐENDANA

Donji deo restorana opremljen je audio i video efektima koji će upotpuniti užitak vašoj deci.

Loading
Translate »